söndag 1 augusti 2010

Bilderna från idag?

Det blev en hel del bilder tagna idag i Sofienbergparken. När jag ska ladda upp dem till bloggen så strejkar mitt internet. Oflyt eller vad? Men bli inte ledssen, de dyker upp imorgon. Får ta och blogga från jobbet där de mest troligen har både bättre internet och datorer (hurra för min netbook!).

I Sofienbergparken blev det huvudsakligen raketskjutning av petflaskor (och inte bara episkt slag med svärd som jag skrev tidigare), men även ibland lite slag med svärd. Det var helt klart väldigt roligt, fast då gjorde ju sällskapet jag var där med en hel del också.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet. Gör inte mig något egentligen, för imorgon kommer de flesta barnen som har varit lediga tillbaka och det kommer bli väldigt trevligt att se dem igen.
På kvällen har jag inget inplanerat. Skulle behöva småstäda lite på rummet, börjar bli en massa saker överallt, men mest troligen kommer jag antingen fara till Erica eller hitta på något annat. 

Nu är det dags för sängen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...