lördag 14 augusti 2010

Aicon

Har haft en riktigt fin dag idag. Blev inte alltför många bilder, de flesta hade klätt sig likadant (karaktärer från Naruto, Kingdom Hearts II, Final Fantasy, Pokémon), men sedan fanns det en del som hade klätt sig lite mer speciellt. Så det jag tog kort på var endast sådant jag tyckte var intressant (vilket inte blev alltför mycket). 

Det märktes en hel del att det var aningens yngre personer på Aicon, för det var få som kände igen min karaktär och de som gjorde det var mer i min ålder och äldre. Blev till och med intervjuad (inte för att det var speciellt) för att jag var unik som True Blood-karaktär. Jag svarade på frågorna lite svamlande, men förhoppningsvis underhållande. Orkade inte helt bry om hur jag svarade, så det blev helt enkelt som det blev.
Erica därimot blev stoppad lite överallt och hela tiden för att få beröm, kram eller bli fotograferad. Men då är nog Edward Scissorhands lite mer uppenbar än Sooke Stackhouse.

Nu ska jag gå igenom bilderna för att se om det blev något bloggvänligt. Under tiden blir det en bild som jag knäppte lite på måfå påväg hem från Erica nu ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...