onsdag 10 juni 2009

Dagen efter och dagen före

Jag är inte det minsta lilla pigg alls. Hade det superkul ch jättetrevligt igår på balen, även om jag had elite panik då vi gick förbi allt folk mot ingången till Folkparken. Jag försökte att bara springa förbi allihopa, men Simon höll fast mig och tyckte att jag kunde plågas lite grann.
Tyvärr hade jag inte med mig min kamera (slut batteri...), emn andra hade det + att det finns ute lite bilder på olika hemsidor. Om du har nå bilde rpå mig och Simon från balen får du hemskt gärna mejla dem till chrissie.blogg@htmail.com.

Idag blev det lite mer shopping med Malin. Vi gick på stan från ett-tiden tills tjugo över fyra. Väldigt länge och nu har jag sjukt ont i fötterna... Men det var klart värt det. Jag lägger upp bilder på det jag köpte idag lite senare, ska fara förbi älsklingen nu ;)

1 kommentar:

  1. Bra att ni hade trevligt på balen. Hoppas du får en lika kul student. Har tyvärr blivit lite efter med att läsa och kommentera, men jag ska försöka skärpa mig.

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...