Fortsätt till huvudinnehåll

Varmt så in i...

Nu är jag hemma. Håller på att avlida av värmen, det är typ 30 grader ute minst. Har sjukt ont under fötterna för jag har fått världens skavsår av mina gladiatorsandaler. Fick jag inte några då jag bar dem jämt på Kreta men men.
Dagen kommer att spendera inomhus eller i min lillasysters barnpool. Orkar inte ta mig till någon badstrand haha.
Ikväll blir det att mysa med Malin längtar. Har ingen aning om vad vi hittar på, men vad det än blir så blir det bra.

Väntar på att få hem 3 presentkort på 50/kr st hos Gina Tricot. Längtar :) Får se om det blir någon ny tunika (för det behöver jag ju verkligen...) eller om det blir mer leggings eller kanske till och med en tävling. Men vi får se ;)

Kommentarer

 1. Sv: Fin blogg! Tack! Nu följer jag dig med. Allt bra annars? :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Jag har fått headern lite halvt gjord åt mig. En annan har gjort grunden medan jag finjusterat den. Jag är helt kass på sådant annars. Jo tack, med mig är det bara bra. Håller på att smälta bort men annars är det prima! :)

  SvaraRadera
 3. hejsan.vi kan följa varandra om du vill.fin blogg.

  SvaraRadera
 4. SV:okej har lagt till dig med:)

  SvaraRadera
 5. Sv: Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 6. visst är det härligt!!

  väldigt varmt såklart men sköönt^^

  SvaraRadera
 7. precis.^^

  och man får tänka på andra hållet också - om det regnar så klagar man då med.. ^^

  SvaraRadera
 8. Det är så snuskit varmt, jag pallar knappt vara ute och jag ska utomlands snart, kommer inte palla det.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …