Fortsätt till huvudinnehåll

Trött...

Jag är trött som ett psyk, men jag har haft det jätte mysigt.
Då jag kom till Malin så satte vi oss ute på deras altan och bara pratade och myste. Efter ett bra tag gick jag, Malin, Malins syster och hennes kille till en grusplan för att spela kubb. Först så gjorde jag ch Malin en enorm plan. Men det gick inte alls bra så vi förminskade den. Sen så kickade jag och Malin hennes syster och hennes killes ass ;) Ja, ända tills det kom till kungen. Då misslyckades jag och Malin - två gånger. Men det var kul ändå ;)
Sen då vi kom hem igen till Malin så satte vi oss än en gång på altanen, men den här gången för att spela kort. Det märks verkligen att alla spelar efter olika regler till olika spel. Men bäst var ändå Peter (Malins systers kille); Jag kände en gång en kille som blandade ihjäl sig. Han dog.
Jag tog det som en pik att jag hade blandat lite för länge (men det kom jag på efter en massa förklarande...)

Men nu ska jag sova. Hoppas ni har haft en härlig lördag ;)

Kommentarer

 1. allt väl med dig idag?

  SvaraRadera
 2. Sv. Joo dom blev verkligen jättegoda :)

  SvaraRadera
 3. jo bara bra här..åh tackk..gör du då?

  SvaraRadera
 4. visst är det?^^

  och gult är ju så himla fint också! :)

  SvaraRadera
 5. haha, tack! man kände sig lite som på dagis igen..^^

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.