Fortsätt till huvudinnehåll

The Sims 3


Ni kan ju gissa hur pepp jag var imorse på att fara hem igen eller iallafall vänta tills stan öppnat ;) Så fort jag kommit in till stan stressade jag in på Game för att hämta ut mitt bokade ex av The Sims 3. Whoho. Det följde med ett usb-minne ifrom av den där gröna kristallen. Jävla oflyt att man går ut nästa vecka och inte har något egentligt behov av den... Men något måste jag ju kmma på ;)
Efter att spelet var uthämtat och jag studsade runt på små rosa moln :] så gick jag, älsklingen och en tjej från skolan till smyckesbutiken för att hämta min ring som äntligen har kommit. Helt underbart.
Sen när jag och älsklingen skulle fara hem for han förbi Game igen och köpte en Raving Rabbid figur till mig. Lite väldigt nördigt jag vet, men jag kan inte låta bli att älska de små kaninerna :)

Nu ska jag dra hem till älsklingen för att spela lite mer ikväll. Får se om han får igen datorn, men det tror jag inte ;)
Posted by Picasa

Kommentarer

  1. Blir bara så glad när jag ser andra Sims-nördar på nätet ;-) Själv fick jag "nästan" spelet, gick i taket för att det ju var så dyrt så jag vägrade låta särbon köpa det åt mig, ensamma morsor lägger inte ut de slantarna på ett spel liksom, inte när man är 40+ (hjälp!! har jag blivit så gammal redan....suck)

    Mitt substitut nuförtiden är Second Life, gratis, väldigt bra grafik och tanken där är väl att man ska interagera med andra också, fast jag springer mest omkring o "shoppar" kläder o danser och hår och sånt. Har inte orkat med att skaffa mig nåt jobb så jag tjänar pengar dock, då hade jag ju kunnat köpa mig ett boende och fått den delen av Sims också, inredningen osv...

    Så har du vettig uppkoppling, datorn måste ju vara helt ok om den fixar med trean, så kliv in på secondlife.com o kolla lite vet jag, fixar inte att byta ner mig, både grafikmässigt och ja, spelmässigt till sims 2 ivf och jag vill nog nästan inte veta om trean är lika bra som sl för då storknar jag väl :-(

    Ha det bäst och en flytt till Norge, kan ju vara riktigt kul faktiskt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …