fredag 19 juni 2009

Midsommar

God morgon på dig :) Jag är inte det minsta lilla pigg idag, dels för att jag kom i säng innan tolv och vaknade tidigt av att någon, något whatever pratade eller rättare sagt skrattade inne i mitt rum då jag var själv creepy. Mest troligen var det datorn eller mobilen som lät... Sådant uppskattas inte, och då speciellt när man har sommarlov och vill sova ut.
Men bara därför ska inte dagen bli förstörd. Som det ser ut genom springorna i persiennerna så är det soligt med lite moln. Så det verkar bli bra väder trots allt :)

Nu ska jag ta och stiga upp för att göra mig klar. Har ingen aning om när eller med vem jag ska fara till bonnstan med, men dit ska jag. Blev sugen på att bara sitta i gräset och äta jordgubbar och mysa. Men med min tur lär det bli världens regnoväder mitt på dagen, men man kan ju hoppas att det inte händer. Lovar att jag ska fylla minneskortet med bra bilder från idag och ladda upp dem antingen senare idag eller imorgon. Vi får se när jag har tid ;)

2 kommentarer:

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...