onsdag 16 januari 2008

Skolan

Sitter som vanligt i skolan och bloggar. Är hungrig som en varg och väntar på att klockan ska bli två så man kan gå ocj fika. Dagen har varit ttrög men effektiv. Jag har hunnit klart med mitt arbete och hunnit göra lite extra matte. Bra för mig. Sen så har jag under tiden gjort lite mindre braiga saker. Som läst andras bloggar, googlat efter bilder på min dator, letat efter rosa tillbehör till den. Har hittat ett par snygga nya möss till den, så nu fattas det bara en ny laptopväska och en musmata ;)
Är verkligen pepp på att komma hem idag. Men, bussen lär ju halka och köra mner i diket eller något annat liknande så att jag inte kommer att komma hem förrän sent ikväll. Typiskt. Aja, får skriva om det sen.
Idag så har jag gått på lyckoruset från igår. Vilket är helt förstårligt. Känner mig som ett litet barn på julafton. Alldeles förväntans full och lycklig. Precis som det ska vara med livet. Aja... Lycka till folket för nu är det snart fika ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...