måndag 7 januari 2008

Back to school

Imorgon är det dags för skolan. Det var det lovet. Aja lika bra att börja om. Jag menar mina sovvanor är inte riktigt som dom ska och om jag är i skolan kanske plånboken inte blir så tom utav allt shoppande ochbussåkande...
Eftersom att det är sista dagen utav lovet for jag först på stan med Simon och sedan träffade jag Jenna. Köpte lite saker som jag lär behöva. Typ täckisar och vantar. Använder typ aldrig nåt av det så det var något nödväntigt.
Då jag var inne på HM och skulle betala kom en av Jennas kompisar fram. Hon som är så jag-är-såå-orginell-och-ska-vara-ditt-och-datt. Hon tittar vad jag ska köpa och säger : Sånna har jag haft men jag tappade bort dem. Där ser man lilla fröken jag är inte mainstream. Men vad kan ara med mainstream än att handla på HM? Visst dom har snygga saker, men det säljs ju över hela Sverige och även utanför. Visst, du kan göra om sakerna så att dom blir mer personliga, men det blir fortfarande inte riktigt personligt.
en annan sak jag undrar över är den nya snälltrenden. Visst jag tycker att den är bra, men lite otrevlig måste man ju få vara? Om inte så kommer man inte att uppskatta dom gånger någon är snäll. Nu tycker jag ju inte att du ska gå och mobba ihjäl någon och hoppas på att denne uppskattar snälla männsikor mer. Nej, du kan vara små evil. Göra nåt som inte är så farligt. Och när du gjort något eil så kan du ju alltid skänka pengar till nån stackare som behöver dem. Men i slutändan så är snälltrenden till för att få oss att må bättre. För om din omgivning mår bättre tackvare dig, så mår ju du bra. Och att vara egoist är fy skam. Men som sagt vi alla är lite småevil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...