måndag 21 juni 2021

Vecka 25

 God morgon. 

Den härliga sommarvärmen blev borta och ersatt med regn och vind. Hoppas innerligt att värmen kommer tillbaka snart, har inte badat än och vill inte att det ska bli som den ena sommaren jag badade typ två gånger. Hemskheter. 

Nåväl, nu är det bara ett par veckor kvar med jobb innan det är lite sommarledigt. Årets plan är att vara i Oslo. Kanske att vi reser till stugan en sväng, men annars ska vi vara här. Ska bli kul, vi har massa planerat, och vi har en del vänner som blir i stan så vi ska hänga med dem. 


Älskar att solen är uppe så länge. Enda problemet är att jag inte är trött om kvällarna... När vi flyttar får vi ordna bättre rullgardiner. 

Lucy har varit väldigt kelig i det sista, ska ligga och sova på oss och myser massor. 

Himlen var väldigt cool en dag. 

Var på sommarfest med jobbet. Vi var på en av alla Olivia. Åt pizza och drack drinkar med flädersmak. 

Lördagen blev en spontan kväll ute med massa vänner. Var så himla kul att behöva skrika till varandra och säga va hela tiden (eller hæ). Men som Askungen var vi tvungen att fara hem vid midnatt, så blev nattmat hos McDonalds och taxi hem. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...