måndag 13 januari 2020

Vecka 3

God förmiddag. Hoppas du har det fint var du än är. 
Jag känner mig frisk från diverse sjukdomar för första gången på tre månader. Jag hostar inte som en galning längre och jag kan andas genom näsan (vilket är något nytt). 

Det mesta jag gör för dagen är att spela My time at Portia. Väldigt beroende framkallande spel. Hoppas det lugnar ner sig snart, för jag har börjat drömma om det. 

Inga stora planer den här vecka, göra en del jobbplanering och spela massvis. Är nästan en tävling om vem som kommer hem först och kan spela först. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 En dag var det riktigt stora pärlemor moln. 

Tog massa bilder på dem. 


 Och det blev nästan vackrare när det blev en guldaktig ton i molnen. 

 Vi har ritat en hel del på jobbet. Jag började med massa prickar och nu gör barnen också det. Tar hemskt lång tid, men är väldigt roligt. 

 Den här fina fluffbollen har varit en del av våran familj i ett år nu <3 

 I fredags var det fullmåne och jag tog många mobilbilder. Vi har ett stativ till mobilen som följde med våran eltandborste, men som fungerade utmärkt till fotografering med lång slutartid. 

Lördagen var vi och handlade i Grorud Senter och köpte med oss sushi till middag. De byter ofta motiv på denna krittavlan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...