måndag 28 oktober 2019

Vecka 44

Skriver det här igår, söndag, och hjälpas vad jag vaknade tidigt idag. Även om vi har fått en extra timme så känns inte det som att det hjälper när man vaknar onödigt tidigt en söndag. Är redan trött och klockan är bara 18.01. 

Har inte tagit en enda bild den här helgen, vilket är hemskt ovanligt. I fredags var jag ute med en väninna och åt middag, lördagen gick jag omkring på Lökka och såg i butiker och åt middag ute med mamma, söndagen har jag gjort ungefär noll och ingenting. Hade tänkt sy en kjol, men det kan jag göra en annan dag. Ska börja redigera lite mer film, har en del kvar från Japan, en sommarfilm och en som jag klippte ihop häromdagen. 

I veckan har jag inga planer, till helgen ska jag på konsert och se Turboneger. Såg dom på Granittrock, men ska bli kul att se dem igen. 

Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Jag köpte en norrskenslampa från ebay för typ ett år sen som jag har haft på jobbet. Fick lust att ta med den hem, så nu är den i sovrummet. Otroligt avslappnande att ligga i sängen och se på ljusspelet i taket. 

 Var förbi Rusta och köpte lite saker till katterna, bland annat catnip möss som Sally älskade. 

Hade matfest på jobbet, var mätt tills jag gick och la mig den dagen. 


 De allra flesta bladen har ramlat från träden, men körsbärsträdet på jobbet kämpar på. 

När jag kom hem på fredagen hade jag knappt sett katterna sen onsdagen och fick där med ett litet plåster efter mig. 

Nu ska jag skriva lite inlägg till veckan så det blir gjort och redigera lite film. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...