måndag 14 mars 2016

Födelsedagsfirande, karaoke och creepy män

P3110005

Jag hade en alldeles fantastisk fredag med mina vänner. Jag var på födelsedagsfest och hade det väldigt trevligt där. Blev massa skratt och allsång. 
Vi gick sen vidare till karaokebaren Syng. Jag har aldrig varit där förut, men det var kul. Jag dansade massvis, vilket var första gången på väldigt länge och försöka gången med mina vänner. Vilket var intressant och kul. Shake what your mama gave ya säger jag bara. 

Och nu till något mer allvarligt. 
Jag är ute ofta och festar och kommer ibland reser jag hem utan sällskap (= Martin eller någon jag känner). Jag känner mig aldrig rädd oavsett hur full jag är eller hur sent klockan är. 
Men när jag for hem gick allting fint. Bussen var tom så jag fick en sittplats, var trött som bara den men lyckades hålla mig vaken hela vägen hem. 
När jag nästan var hemma var det en man som kom fram till mig och började prata. Det i sig är inte farligt halv fyra på morgonen. Men man kan välja sina samtalsämnen bättre än hur mycket bättre sex är på fyllan, att han ska ta med mig på en resa runt världen bara han får mitt nummer och sen försöker stalka mig hem. Tyvärr skulle han och hans kompis till samma lägenhetsbyggnad som jag bor i. Men jag lyckades få han att inte följa mig till min dörr. Oavsett hur mycket nej jag sa ville han inte lyssna. Jag blev inte rädd men tyckte att det var fruktansvärt obehagligt.  Det borde gå för en tjej att gå hem själv på natten och få vara ifred. 

6 kommentarer:

 1. Ja det är riktigt obehagligt när någon kommer fram och pratar med än sent på kvällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte obehagligt i sig, utan VAD man pratar om och HUR man pratar. Tack och lov vet jag att jag klarar mig, men man vet ju aldrig vad det är för tokisar ute.

   Radera
 2. Jag är ganska så orädd av mig och näst intill ibland dum-orädd =P... går ju oftare själv än med någon också! Har aldrig sett varför jag ska vara rädd för att gå själv, vilken tid på dygnet *lol*... gäller att vara uppmärksam på omgivningen och vara lite strategiskt i handlingen + att jag är säker på min självförsvar också *smail* Härligt att du fick en trevlig dag/kväll iaf =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh samma här. Men samtidigt så vet jag ju var jag ska och inte ska gå. Behöver ju inte utmana ödet även om jag går själv.
   Jag hade det väldigt fint :) Kram

   Radera
 3. Det här är så sjukt. "jag lyckades få honom att inte följa mig till min dörr" som att det ens är något en ska behöva kämpa för. jävla idioter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag vet. Jag har inga problem att prata med folk om nätterna, men det blir så obehagligt när de ska vara 'gentlemen' och följa en till dörren. Ville verkligen inte att de ens skulle veta var jag bodde. Förstår inte hur många nej och jag vill inte man ska måsta säga innan de ger sig.

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...