onsdag 26 augusti 2015

Höstinspo


Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 


Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.

Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.

Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också. 
Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster. 


Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg.
Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 



Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna ett par nya ankelboots i garderoben, och dessa skulle passa bra. Håller också på att leta efter en stor, rutig skjortklänning som den i kollaget till hösten. Det ä nog bland det höstigaste som finns och är väldigt mysigt att bära.  


10 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...