torsdag 27 augusti 2015

Min packning till Reading Festival 2015

Då var det äntligen dags för Reading Festival. Har längtat efter den sen vi reste hem ifjor. 
Detta här blir fjärde gången vi reser dit, så nu börjar vi veta vad vi faktiskt behöver ha med. 
Det är en del saker vi köper när vi kommer fram, som flip flops, schampo, tvål och liknande. Vi sparar en del pengar på det då det är billigare än här. 
Tyvärr verkar det inte bli helt superväder, så jag får se om jag tar med mig en extra tröja eller två. 
Här nedan är i alla fall en bild på det jag tänkt att ha med.

Översta raden från vänster: resväskan, Dr Martens, mikrofiber handduk, väska till smycken, väska till smink, klänning från Lindex.
Mittersta raden från vänster: fleecetröja att sova i, mjuka byxor att sova i, linne från H&M att sova i, skjorta från Carlings, väska från Asos.
Nedersta raden från vänster: Hemmasydd kjol, kjol från Asos, tröja från Disney x Vans, t-shirt från Monki, kamera från Lomography (fisheye), regnponcho från H&M, solglasögon från Zara och en del tights från Primark. 


Att tänka på: 
 • Packa inte kläder du är alltför rädd om. Det är massa folk, du kommer att sätta dig ned lite överallt (Reading är på en leråker...).
 • Packa kläder du trivs i. Som andra tips jag läst på nätet så måste jag hålla med, om du tänker på vad du har på dig så kommer du inte ha det lika kul. Oroa dig inte och slappna av.
 • Packa lätt. I år har jag verkligen tänkt igenom vad jag har med mig och att det passar ihop, vilket har gjort att jag inte behöver en lika stor väska.
 • Nätterna är kalla, varm tröja som går upp till nacken + varma sockar är himla bra. 
 • En handduk tar upp onödig plats, en mikrofiber handduk tar upp stort sett ingen + att den torkar fort. 
 • Jag har med mig en enkel väska in på festivalområdet som rymmer det jag behöver; kameror, vattenflaska, en extra tröja, om jag handlar något på området. Men ta inte med en för stor, då är den bara i vägen när du dansar och har det kul 
 • Har du en lång väg att resa och du har möjligheten att hyra ett tält, ta den! Det har gjort vårat festival-liv så himla mycket enklare att bara hyra ett tält som är färdig uppsatt när vi kommer dit + att vi har sovsäckar och liggunderlag som väntar på oss. 
 • Bekväma skor. Det blir en hel del promenerande, hoppande, dansande i skorna. Så ta med som inte ger skavsår. Jag kommer att ha i extra sulor i mina Docs för att göra dem mer stöt-tåliga. 

20 kommentarer:

 1. åååh festivaler har sin charm ^^... tänker tbx till mina unga år, AHHAHHA! Låter jääätte gammal men näää lass gammal är man inte men lite smått lillagammalt är jag allt *lol* vart fall så har man fina minnen fr. sina festivaler... det skall man verkligen ha lite erfarenheter av, tycker jag!! Ha så super...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Festivaler kan vara bra allt härliga :) Många fina minnen från dem :)

   Radera
 2. Åh, kul med festival :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt med festival :) Hoppas verkligen att ni får det super!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt kul :) Hade gärna gjort det igen :)

   Radera
 4. vilket regnväder! men ser ut som det blev en mysig dag iallafall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det regnade som bara den på morgonen :O Det blev väldigt mysigt sen :)

   Radera

Mitt smink till vardags (och fest)

Har en del nytt smink som jag inte visat fram, men som jag använder en hel del.  Det här är det jag oftast använder, inte allt på en ...