Fortsätt till huvudinnehåll

Min packning till Reading Festival 2015

Då var det äntligen dags för Reading Festival. Har längtat efter den sen vi reste hem ifjor. 
Detta här blir fjärde gången vi reser dit, så nu börjar vi veta vad vi faktiskt behöver ha med. 
Det är en del saker vi köper när vi kommer fram, som flip flops, schampo, tvål och liknande. Vi sparar en del pengar på det då det är billigare än här. 
Tyvärr verkar det inte bli helt superväder, så jag får se om jag tar med mig en extra tröja eller två. 
Här nedan är i alla fall en bild på det jag tänkt att ha med.

Översta raden från vänster: resväskan, Dr Martens, mikrofiber handduk, väska till smycken, väska till smink, klänning från Lindex.
Mittersta raden från vänster: fleecetröja att sova i, mjuka byxor att sova i, linne från H&M att sova i, skjorta från Carlings, väska från Asos.
Nedersta raden från vänster: Hemmasydd kjol, kjol från Asos, tröja från Disney x Vans, t-shirt från Monki, kamera från Lomography (fisheye), regnponcho från H&M, solglasögon från Zara och en del tights från Primark. 


Att tänka på: 
 • Packa inte kläder du är alltför rädd om. Det är massa folk, du kommer att sätta dig ned lite överallt (Reading är på en leråker...).
 • Packa kläder du trivs i. Som andra tips jag läst på nätet så måste jag hålla med, om du tänker på vad du har på dig så kommer du inte ha det lika kul. Oroa dig inte och slappna av.
 • Packa lätt. I år har jag verkligen tänkt igenom vad jag har med mig och att det passar ihop, vilket har gjort att jag inte behöver en lika stor väska.
 • Nätterna är kalla, varm tröja som går upp till nacken + varma sockar är himla bra. 
 • En handduk tar upp onödig plats, en mikrofiber handduk tar upp stort sett ingen + att den torkar fort. 
 • Jag har med mig en enkel väska in på festivalområdet som rymmer det jag behöver; kameror, vattenflaska, en extra tröja, om jag handlar något på området. Men ta inte med en för stor, då är den bara i vägen när du dansar och har det kul 
 • Har du en lång väg att resa och du har möjligheten att hyra ett tält, ta den! Det har gjort vårat festival-liv så himla mycket enklare att bara hyra ett tält som är färdig uppsatt när vi kommer dit + att vi har sovsäckar och liggunderlag som väntar på oss. 
 • Bekväma skor. Det blir en hel del promenerande, hoppande, dansande i skorna. Så ta med som inte ger skavsår. Jag kommer att ha i extra sulor i mina Docs för att göra dem mer stöt-tåliga. 

Kommentarer

 1. åååh festivaler har sin charm ^^... tänker tbx till mina unga år, AHHAHHA! Låter jääätte gammal men näää lass gammal är man inte men lite smått lillagammalt är jag allt *lol* vart fall så har man fina minnen fr. sina festivaler... det skall man verkligen ha lite erfarenheter av, tycker jag!! Ha så super...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Festivaler kan vara bra allt härliga :) Många fina minnen från dem :)

   Radera
 2. Åh, kul med festival :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt med festival :) Hoppas verkligen att ni får det super!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt kul :) Hade gärna gjort det igen :)

   Radera
 4. vilket regnväder! men ser ut som det blev en mysig dag iallafall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det regnade som bara den på morgonen :O Det blev väldigt mysigt sen :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.