måndag 10 augusti 2015

En helg på Kjeholmen del 2

Här kommer del 2 när jag var på Kjeholmen, vilket innebär lördagen och söndagen. Del 1 hittar du här eller bara scrollar vidare till nästa inlägg sen.


 Jag, mamma och min syster försökte sitta vid badbryggan och sola och läsa, men det blåste hemskt kallt så vi letade efter ett vindfritt ställe att sitta på.

 På kvällen hade ena ordnat massvis av filippinsk mat till alla som var på ön, vilket var ca 30+. Maten var verkligen supergod och jag var mätt till dagen efter.

 Hon hade också gjort massa goda kakor.

 Sen hängde vi lite på bryggan vid båten och njöt utsikten.


 På söndagen satt jag först ett par timmar i solen innan jag gick till båten och la mig.

 Solen sken in genom takluckan, så jag fick lite mer färg på benen. Nu måste jag bara få mer färg på vaderna som är lite mer bleka än smalbenen...

 Vi tog båten ut en liten tur. Vi parkerade vid en brygga och åt lite middag. Efter middagen gick vi en liten sväng, bland annat förbi den här lilla stolen.

Det var plats till en hel del på denna stol.
Rödfärgen på mig är inte så illa som det ser ut. Jag reagerar bara kraftigt i solen, oavsett hur mycket jag smörjer mig med solskydd. 

Sen blev jag körd till bryggan och tog bussen hela vägen hem igen. 

Kommer att besöka Kjeholmen igen, bland annat helgen 8-9 augusti. 

18 kommentarer:

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...