Fortsätt till huvudinnehåll

En helg på Kjeholmen del 1

Förra fredagen tog jag bussen från oss hela vägen till Bruksveien, vilket tog över en timma. Där skulle jag möta mamma och hennes sambo för att bli hämtad och körd med båt till Kjeholmen där de är ibland på sommaren. 
Måste passa på att ha lite sommar medan man kan. 

 Det är så himla mysigt på vattnet, även om jag blev hemskt dålig. Det tog två dagar efter att jag kom hem att det slutade att gunga i mitt huvud. Och då var jag hemskt lite på båten.. 

 Jag var väldigt pepp på att komma iväg över helgen. 


 I det rummet jag skulle ha låg det en liten katt och sov. Personen som hyrde rummet innan mig (och som skulle tillbaka) hade lämnat alla sina saker där så jag fick ta ett större rum istället.

 Så jag lämnade av mina saker och bytte om till badkläder. 

 Och mötte mamma och min syster vid badbryggan och njöt av solen. 

 Jag hade på mig min underbara badklänning som jag fått av mamma. 

De andra var tuffa och badade. Jag tyckte det var alltför kallt i både luften och i vattnet för att bada. 
(Jag har suddat ut de andra för att 1. Det var barn och 2. Jag har inte frågat deras föräldrar/dem att få publicera bilderna på nätet.)

 Jag och mamma gick en promenad runt ön och gick inte många steg innan vi såg den här fina. Lite längre fram efter stigen såg vi en till. 


 Det är så fin natur på ön, massa djur och växter. 

 Jag vilade i båten i en timma och kände att jag var klar för resten av kvällen. 

 Här är en liten del av rummet. 

 Jag hade balkong och det här var utsikten. 


 Solen gick ned och jag och mamma gick runt ön igen. 

Vi kollade in blåmånen som var den fredagen, och det var himla fint. 

Kommentarer

 1. Va mysigt o åka båt :) Men va tråkigt att du mådde dåligt av de o att de inte gick över på jättelänge :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättemysigt :) Åh så är det bara :/

   Radera
 2. Nattbilderna kändes värsta mysiga! :D

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder! Kan tycka det är mysigt att åka båt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det är ju jättemysigt :) Även om jag blir dålig...

   Radera
 4. Vad mysigt det såg ut och sista fotot är så fint

  SvaraRadera
 5. Precis som vanligt såg det alldeles underbart ut!

  SvaraRadera
 6. Fina bilder!

  sv: Ja förutom den så var det bra :)

  SvaraRadera
 7. Åh vad härligt, fint det ser ut :D

  SvaraRadera
 8. Men så härligt det ser ut :)

  SvaraRadera
 9. Så fantastiskt härliga sommarbilder, sol och massor med bad å natur till =)... så som det skall vara!! Bästa är faktiskt å vara utanförstan/landet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack :D Trivs väldigt bra både på landet och i stan på sommaren. Blir så rastlös om det är för lite att göra efter någon dag. Tycker om valmöjligheter :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.