måndag 1 juni 2015

25 års dagen

Min födelsedag startade tidigt, tidigt på morgonen. Inte utav någon speciell orsak utan för att det var då jag vaknade och kunde inte somna om. 
Min studiegrupp skulle komma hem till mig dels för att studera till måndagens tenta, men också givetvis för att fira mig. 

Det började lite dramatiskt med att köksgolvet ska squish squash när man gick på det. Inte bra tecken. Heller inte när det kommer vatten mellan fogarna eller var det heter. Så det blev att ringa massa samtal runt och få hjälp.
Martin och mannen till ena i gruppen fick slita upp köksgolvet och börja torka upp allt vatten. Inte direkt så jag ville fira min dag.

 Så nu ser vårat kök ut såhär. Det blir att ringa mer samtal idag, och hoppas på att det ordnar sig. 
Istället för middagen vi hade köpt in mat till, fick det bli färdig pizza = enklast + minst disk. 

 Men lika glad var jag. Det hjälper ju inte att stressa livet ur en när man ändå inte får gjort något. 

 Vi blev en hel del folk sen. Var så otroligt kul att så många kom, tyvärr inte så många ur min klass då vi har sista tentan idag...

 Mina suddiga finisar <3

 Vi spelade lite beer pong. 

 Och vi förlorade. 

Kvällens sista bild får bli denna här. Sista gästerna gick vid halv tre på morgonen och då var det dags att sova ett par timmar innan jag blev hämtad för att studera vidare. 

4 kommentarer:

 1. Ser ut som en ypperligt bra födelsedag!

  SvaraRadera
 2. USCH vad tråkigt!! Kul födelsedagspresent liksom ;/...nooot! Nice att du ändå fick fira med gött folk. Med glad sinne och go umgänge så kommer man långt =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det passar ju aldrig bra, men nu var det extra dåligt :/ Ja det var ju kul att fira ändå :) Måste tänka på andra saker ibland :)

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...