Fortsätt till huvudinnehåll

En lista

1. Vart ser du dig själv om 10 år?
Förhoppningsvis färdigutbildad och jobbar kanske som ledare i ett dagis eller som special pedagog. Jag hoppas att jag fortfarande är ute och reser en hel del och går på konserter. Sen familjelivet vet man ju aldrig hur det blir. 

2. Vill du gifta dig?
En gång kanske. Jag tycker att själva bröllopet kanske blir kul med en stor fest för vänner och familjen, men för mig är det inte viktigt att vara gift.

3. Vill du ha barn?
Får jag inte barn, så får jag inte barn. Det är ingenting jag tänker på på det sättet (men det finns ju så himla mycket fina barnsaker...) och det är ingenting som är superviktigt för mig. 

4. Vill du flytta, om ja, vart?
Jag trivs väldigt bra i Oslo, men jag skulle mer än gärna bo i London. Älskar verkligen den staden. 

5. Hur skulle du beskriva ditt drömhus?
Jag är mer en lägenhets person för att vara ärlig. Men det vore fint att få en central pent house i någon stad med en fantastisk utsikt och underbar veranda. 

6. Vad är ditt drömjobb?

Det jag tänker med min utbildning just nu (förskolelärare) så är det att hjälpa barn på ett eller annat sätt. Att kunna hjälpa dem som har det svårt och så. 
Annars tycker jag att det låter spännande att jobba med genetik på olika sätt. 


7. Vad är 3 saker du vill göra innan du dör?
Jag har egentligen inte något speciellt jag bara måste göra innan jag dör, förutom att resa. Se mest möjligen av jorden. 

8. Är du rädd för framtiden?
Nej egentligen inte. Känner bara att tiden går fortare än det jag hinner med, och det är så mycket jag vill göra (resa). 

9. Vad är din högsta dröm som du vill uppnå i livet? 
Jag är ingen stor dröm att uppfylla, så länge jag håller mig så frisk jag kan och har fler bra dagar än dåliga är jag nöjd. 

10. Vilken skulle vara idealåldern för dig att dö? 
Att dö är ingenting jag direkt tänker på. Helst vill jag dö smärtfritt på något sätt, så ideellt vore att dö som en gammal tant när jag sover. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …