fredag 26 juni 2015

5 favoriter: bloggare

Tänkte visa upp de fem bloggare jag tycker allra mest om. När jag tänker efter så de liknar de stort sett varandra, med undantaget den första bloggaren jag tänkte skriva om. Gemensamt för alla är att de tar fantastiska bilder och skriver väldigt fint, och har intressanta liv att följa. 
De är nog dessa damer jag tar mest inspiration utav när det kommer till mitt egna bloggande om jag ska vara ärlig. 

Alla bilderna ägs utav respektive bloggare. 


WishWishWish skrivs utav Carrie och bor i Londonmed sin fästman Miguel. Hon har en fantastisk garderob och har inspirerande bilder på bloggen. 
Hon reser en hel del, både privat men även sponsrad. Mycket av det hon skrivet om är just samarbeten, men det gör inte så mycket. 


Hjartesmil skrivs utav Mariell som bor i London med sin snart man Jostein. Hon kommer egentligen från Norge och skriver på nynorsk (men också på engelska). Hon jobbar som frilans fotograf och författare, så både bilderna och texten är drömsk. 
Är väldigt spännande att följa med i hennes bröllopsplaner och generellt hennes vardag. 


Niotillfem skrivs av Sandra som just nu bor i Stockholm med sin sambo Magnus. Reser otroligt mycket och det är alltid lika kul att följa. Sandras blogg är nog den jag följt längst, sedan 2008 tror jag, och är nog den bloggaren jag blir mest inspirerad utav. 


Elsa Billgren skrivs utav, ja, Elsa som bor i Stockholm med sin man Pontus och katten Mira. Elsa tar otroligt fina bilder och har ett väldigt högt tempo när det kommer till sitt liv, det hände alltid något spännande som är kul att följa med på, hon har väldigt många bollar i luften. 


Wilderness skrivs utav Sara som just nu bor i London över sommaren för att ha praktik, annars bor hon i Stockholm med sin sambo Johan. Hon skriver ut massvis av finfina Londontips, vilket är kul. 
Hon tar massvis av fina bilder och är riktigt duktig på att sy. 

14 kommentarer:

 1. Roligt inlägg :D man har alltid några favoritbloggar!

  SvaraRadera
 2. Måste ta och kika in på dom då!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Damerna är verkligen duktiga på att ta bilder :)

   Radera
 4. Tack för en massa härliga tips :D

  SvaraRadera
 5. Tack för tipsen, jag som gillar London! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite så :) Det är du verkligen inte ensam om :D

   Radera

En kall söndag för två veckor sen

Söndagen för två veckor sen var jag och Martin ute och gick i områden vi inte varit i förut. Vi har planer på att köpa ett radhus eller ett...