Fortsätt till huvudinnehåll

5 favoriter: bloggare

Tänkte visa upp de fem bloggare jag tycker allra mest om. När jag tänker efter så de liknar de stort sett varandra, med undantaget den första bloggaren jag tänkte skriva om. Gemensamt för alla är att de tar fantastiska bilder och skriver väldigt fint, och har intressanta liv att följa. 
De är nog dessa damer jag tar mest inspiration utav när det kommer till mitt egna bloggande om jag ska vara ärlig. 

Alla bilderna ägs utav respektive bloggare. 


WishWishWish skrivs utav Carrie och bor i Londonmed sin fästman Miguel. Hon har en fantastisk garderob och har inspirerande bilder på bloggen. 
Hon reser en hel del, både privat men även sponsrad. Mycket av det hon skrivet om är just samarbeten, men det gör inte så mycket. 


Hjartesmil skrivs utav Mariell som bor i London med sin snart man Jostein. Hon kommer egentligen från Norge och skriver på nynorsk (men också på engelska). Hon jobbar som frilans fotograf och författare, så både bilderna och texten är drömsk. 
Är väldigt spännande att följa med i hennes bröllopsplaner och generellt hennes vardag. 


Niotillfem skrivs av Sandra som just nu bor i Stockholm med sin sambo Magnus. Reser otroligt mycket och det är alltid lika kul att följa. Sandras blogg är nog den jag följt längst, sedan 2008 tror jag, och är nog den bloggaren jag blir mest inspirerad utav. 


Elsa Billgren skrivs utav, ja, Elsa som bor i Stockholm med sin man Pontus och katten Mira. Elsa tar otroligt fina bilder och har ett väldigt högt tempo när det kommer till sitt liv, det hände alltid något spännande som är kul att följa med på, hon har väldigt många bollar i luften. 


Wilderness skrivs utav Sara som just nu bor i London över sommaren för att ha praktik, annars bor hon i Stockholm med sin sambo Johan. Hon skriver ut massvis av finfina Londontips, vilket är kul. 
Hon tar massvis av fina bilder och är riktigt duktig på att sy. 

Kommentarer

 1. Roligt inlägg :D man har alltid några favoritbloggar!

  SvaraRadera
 2. Måste ta och kika in på dom då!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Damerna är verkligen duktiga på att ta bilder :)

   Radera
 4. Tack för en massa härliga tips :D

  SvaraRadera
 5. Tack för tipsen, jag som gillar London! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite så :) Det är du verkligen inte ensam om :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …