torsdag 28 augusti 2014

Primark shoppingen

En utav sakerna jag har sett mest fram emot med Englandsresan var Primark. Nu innan resan har jag drömt massa drömmar om att jag är där och handlar. 
Kvaliten är kanske inte den bästa, men det är billigt som bara den så då gör det inget om man byter ut kläderna då och då. 

Köpte förutom det på bilderna en hel hög med strumpor och strumpbyxor, en vanlig svart pennkjol och en randig klänning. När det är så billigt kan jag inte låta bli att köpa hem ett litet minilager med bland annat ankelstrumpor som annars kostar en del från H&M där jag annars köper mina strumpor. 

 Massa billiga strumpor med mönster. 
19 kommentarer:

 1. så mycket fint:)

  sv. ja men ibland är det bra att ha mindre drömmar som troligtvis kan slå in:)

  SvaraRadera
 2. vill också shoppa där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är himla kul att handla där. Den nya Primark på Oxford Street är fyra våningar stor, och varje våning är enorm.

   Radera
 3. Skulle också vilja handla där! Älskar sockarna med my little pony!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så kul och så billigt :D Samma här :D

   Radera
 4. Primark hade ju så otroligt mycket saker, dock är jag väldigt missnöjd med kvaliten. När jag tvättade min tunika jag köpte där första gången så blev den helt nopprig och förstörd.. men hoppas du har mer tur med dina kläder du köpt! Men annars är det ju superkul att shoppa när det är så billigt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första gången jag handlade i en butik från Primark kedjan (Penneys i Dublin) var 2010. Köpte en väska som fick vara med på konserter och fester fram till låset dog i 2013. Men givetvis, vissa saker var i bättre kvalitet än andra saker.
   Än så länge utav det jag har köpt iår och tvättat ser riktigt fint ut :)

   Radera
 5. Åh Primark, världens bästa affär! Man hittar alltid massa fynd :D

  SvaraRadera

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...