torsdag 14 november 2013

Våran fotovägg

Våran vägg har fått lite fler bilder från mina analoga kameror. Jag hämtade ut 5 framkallade filmrullar förra veckan och nu hänger de flesta av de bilderna på vardagsrumsväggen. Jag har fortfarande över sju rullar med film som ska framkallas nu snart, måste bara hitta ett nytt ställe att framkalla dem på. Bilderna som jag fick nu är olika från de som är inskannade på en skiva jämfört med de man håller i handen, vilket är tråkigt. Sedan har de höjt priset något hemskt mycket så det blir inte värt det längre. 




Har fått lite frågor om fotoväggen som jag tänkte svara på. 

Vad använder du för kameror? 
Jag har en mindre samling med analogakameror från Lomography som jag köper/fått i present när jag är ute och reser. I det här inlägget hittar du min Lomographykameror. 

Vad är du fäste bilderna med på väggen? 
Helt vanlig häftmassa. Fungerar fin fint med våra målade betongväggar. 

Vars är det du framkallar dina bilder? 
Tidigare japanphoto. Var himla nöjd med priset, resultatet och hur fick det gick. Nu har det höjt priset med en hel del, bilderna blir hemskt mörka framkallade jämfört med de du får skannat på en skiva, sedan så tar det hemskt lång tid att få bilderna. 


8 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...