lördag 16 februari 2013

Alla hjärtans dag

Jag älskar alla hjärtans dag. Visst man kan hitta på något trevligt med någon man älskar andra dagar på året, men det känns som att på alla hjärtans dag försöker många lite extra, och det borde inte bara gälla att killar ska hitta på något utan även tjejer. 
Jag hade gömt massa små lappar med romantiska saker från tv-serien Dr Who i kläder till pojkvännen och andra ställen som jag visste att han skulle se. 

Men när jag kom hem hade han gjort jättegod middag. Helstekt fläskfilè med ugnsstekta rotgrönsaker, potatis och en senapssås. Fantastiskt gott. 

Sen så var det dags att ta sig in till stan. 


Vi besökte Ben & Jerrys för god glass. 

Efter desserten gick vi och kollade i en del butiker. Jag fick en fin handväska av Martin som blir perfekt till sommaren. 

Här har vi han som bara älskar att vara på bild. 

Och här har vi mig. Älskar hur långt mitt hår börjar bli och min naturliga färg som är helt framme nu. Hurra. 

Sen så var det dags för min del utav daten. 
Jag tog med Martin på bio för att se A good day to die hard. 
Vi fick gå på svarta mattan och det var gjort fint utanför.En från norska Century Fox var på plats för att prata lite grann om Die Hard filmerna och lotta ut lite saker som hade med filmen att göra. 

6 kommentarer:

 1. Hej! Vilken mysig alla hjärtans dag du haft=) Sv: Ok! Vi har inga målade väggar utan tapet. Så får se hur vi kan göra=) Synd dom du köpte ramlar ned dock, kanske finns några fler som håller bättre? Ha en fortsatt fin kväll! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade jag :)

   Det ska nog gå fint med tapet, men jag har som sagt inte provat det. Det här var några billiga saker, tror vi betalade tio eller tjugo kronor för de märkerna. Var inte som att vi förväntade oss bästa kvaliteen eller så.

   Radera
 2. Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder inte bloglovin privat, har den mest för bloggens skull och bryr mig inte om den. Men om du gillar min blogg är du givetvis välkommen att följa mig där, men jag följer inte bara för att följa varandra utan för att jag gillar bloggen.

   Radera
 3. Hej! Fin dag du verkar haft!
  Jag skriver om fina, jobbiga, tråkiga saker. Älskar kärleken och det skriver jag om. Kika gärna in!
  littlebigwords.devote.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var riktigt fin :)
   Oh ska gå in och kolla :)

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...