söndag 15 april 2012

Helgen



Min helg började med att jag lagade mat till mig, mina syskon och Martin. Jag gjorde den fantastiska rätten kyckling med ris och sambalsås. Otroligt gott.
Efter maten fick Robin äntligen sin julklapp som jag köpte i England, en onepice som ser ut som en apa. Han blev riktigt förnöjd. Sedan kollade vi på två filmer, the Silent House och Den Fantastiska Mikkel Räv. The Silent House var ruskigt dålig, men Den Fantastiska Mikkel Räv var bara underbar.

Lördagen började lugn, vi slappade av till klockan ett då rörde vi oss ut. Vi tog t-banan till Tøyen och sedan gick vi till Botanisk hage och tittade omkring, fotade både med min Nikon och Diana. Var en hel del blommor som kommit fram, men det ska bli trevligt att fara dit när även träden börjar få blad. Efter att vi fikat på deras söta kafè gick vi till Grønland, tog t-banan hem och hämtade en del saker så for vi hem till en kompis till Martin och grillade. Hade en riktigt trevlig kväll där.

Idag blir det att ta det lugnt en stund. Vi har planer på att fara till Tilt igen för att dricka någon cider, spela massa flipperspel och sedan gå på bio.

Ha en trevlig söndag.

1 kommentar:

  1. Sv: Ja dom är riktigt snygga! Synd att man inte har råd att köpa dom bara haha :)
    Var med i veckans blogg?
    http://mieevnice.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-vinnare.html

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...