lördag 28 april 2012

the Avengers

Igår for jag och Martin ut och åt middag på en väldigt trevlig italiensk resturang som heter Trattoria Popolare och ligger i Gamle Schous bryggeri. Jag åt en lasagne med vildsvinskött och parmesan som var himmelskt god.
Efter maten gick vi till Ben & Jerry's glassbar för ett par kulor med glass. Det var väldigt mysigt då det inte var alltför mycket folk som var där.
När glassen var uppäten och bägaren urskrapad hade vi en bra stund att strosa omkring i Oslo på innan bion skulle börja.
Väl inne i bion var det för en gångs skull riktigt varmt och mysigt, då det är i vanliga riktigt kallt. Filmen var väldigt spännande, men jag var trött efter en lång dag på jobbet och klarade verkligen inte av att fokusera på filmen. Jag somnade till ett par fem sex gånger och hade riktigt konstiga drömmar. Den ena var Iron Man i en blommig klänning.

När vi kom hem gick jag till sängs och somnade med en gång och sov hela natten fram tills klockan tio imorse då det var dags att börja stiga upp och göra sig kar för nya äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...