måndag 20 februari 2012

Helgen

Har haft en riktigt fin helg.
Efter karnevalen på jobbet i fredags, var jag lagomt pepp på att göra något alls. Så det blev en myskväll hemma med älsklingen.
Lördagen vaknade jag på så fel sida av sängen som det går att återfinna. Ingen bra dag alls. Kvällen var desto bättre. Systeryster kom förbi och sedan for vi ut. Vi hamnade på Møllers som vanligt och var där till stängning. Jag spelade biljard med någon random dude och förlorade inte alltför stort.
Söndagen for jag och Martin och hämtade en lampa som vi fick från en på hans jobb. Hennes lägenhet var fantastisk och utsikten över Oslo var riktigt fin. Efter att vi hämtat lampan for vi hem lämnade den och hämtade ett par kameror och tog sedan t-banan till Nydalen och gick längs älven. Var himla massa fint att se på och ta bilder på. Efter ett tag hamnade vi vid Blå och gick där och tittade runt. Turligt nog hade jag inte med mig lösa pengar, annars hade jag nog köpt något smycke eller tavla. Sedan gick vi till Birkelunden och tittade där. Hittade inget speciellt där, men det var kul att se på alla konstiga saker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...