torsdag 9 februari 2012

En massa knäppa bilder

Igår hämtade jag ut mina bilder som jag tog med min Diana F+ när jag och pojken var i England (och lite annars också, som nyårs). Jag var så spänd när jag klev genom lägenhetsdörren och kunde äntligen öppna de två små kuverten med bilder. När jag öppnar första kuvertet och först ser på förvisningsbilderna får jag en klump i magen. Har jag tagit de där bilderna? Hur lyckades jag få toppen av Buckingham Palace på tre bilder och så inzoomat? Varför är alla bilderna så inzoomade för? Jag blev verkligen inte förnöjd med bilderna. Misstänker att något gick fel vid framkallningen. Jag förväntade mig inte att bilderna skulle bli bra första gången, men så off trodde jag aldrig att jag var när jag siktade med kameran och tog en bild.
Nu när jag kollat igenom bilderna ett par gånger är det några fler än bara en som jag gillar. Tack och lov. Men resten av alla filmrullar som jag tar med mina lomokameror ska ett ordentligt fotolabb få ta hand om och inte en vanlig fotobutik.

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en dårlig fremkalling ja. Du fikk negativene? For da kan du jo få gjort det ett annet sted :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, delvis var det en dålig framkallning och delvis dålig fotografering. Vilken än objektiv jag använde så var det helt världelöst. Ser ut som om jag användt världens teleobjektiv när jag inte gjort det. Oh well, bättre lycka nästa gång.

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...