tisdag 3 maj 2011

Bilder från Skellefteå Del 3

I fredags åt jag massvis av jelly beans. Så underbart goda de är. 

Massvis av goda smaker :)

Jag och Jenna tog cykeln till Handlarn för att lämna igen en film vi sett dagen innan. 

Simon höll på med matlagningen. 

Jenna var social på telefonen (som vanligt)

Jag tog bilder på mig (som vanligt)

Massvis av gott. Den fyllda tomaten var riktigt god. 



Extremt suddiga bilder inne på biotoaletten med älsk innan vi skulle se Sucker Punch med ett gäng folk. När jag skulle boka biljetter till filmen fick jag panik över att det endast var 38 platser i salongen, trodde att allt skulle hinna ta slut tills jag insåg att det var hela salongen och inget att stressa över. 

Min broder glassade med solglasögon inomhus.

Efter bion hamnade vi först på Carl Victor. Tyvärr var det mest 40-åringar där, dålig service och sämst mojito. Alltför sur och de använde sämst lime som smakade vider. 

Jag och älsk inne på Carl Victor. 

När fått i oss det vi beställt på Calles for vi vidare till Olearys. Där provade jag en riktigt god drink. Smakade precis som jordgubbsmilkshake, kan bli riktigt farlig i längden skulle jag tro...

Men nu har jag provat på Skellefteås uteliv och i ärlighetens namn är jag inte imponerad. Nu hade vi oturen att vi for ut den kvällen det var fest på folkparken, men fortfarande. Hoppas innerligt att det är bättre nästa gång jag är i Skellefteå på besök annars är det lite sorgligt. 

Hade trots det en riktigt trevlig fredagskväll. Var inte i säng förrän fyra-tiden och steg upp åtta, halv nio tiden på lördagen för shopping med Malin och Jenna, och sedan klippning. Mer om det i nästa inlägg :)

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...