söndag 29 maj 2011

Happy birthday to me

Denna helgen har jag varit upptagen med att fira mig. Det är inte alltför illa det. 
I fredags for jag på personalfest med 70/80-tals tema. Hade det riktigt trevligt. Jag och Marte fick för oss att gunga mitt i natten och även åka i rutschbanan. Lite senare fick vi tag på badmintonrakett och bollar så vi spelade lite grann. Fredagen bjöd på väldigt mycket skratt även om den inte varade så länge. Jag var hemma igen vid två tiden och sov sött lite efter det. 
Jag lånade Martes otroligt stiliga solbrillor och hade kvällen till ära lånat en av Jörgens skjortor

Lördagen under dagen for jag och familjen till Grünelykka och tittade lite butikerna som ligger där. Köpte en snygg topp och ett bälte som var på halva priset, inte illa det.
Vi hade planer på att fika på ett eller annat café där men alla vi gick på var helt fullsmockade. Typiskt. 


Lördagskvällen mötte jag först upp Erica så tog vi bussen in till stan för att gå en tur till Möllers och möta upp Martin, Mona och Jonas. Innan Martin, Mona och Jonas dykt upp spelade jag och Erica lite biljard. Det var inte helt mitt slags spel. Jag var dock riktigt duktigt på att få den vita bollen att hoppa och studsa. 

När hela truppen var samlad gick vi till ett annat ställe där vi fortsatte biljard spelandet. Blev faktiskt bättre under kvällen, ger jag det några gånger till kanske jag faktiskt kan spela utan att klanta mig alltför mycket. 
Efter ett par timmars biljardspelande och sjungande för mig skickade vi hem Erica med en taxi och vi andra for och köpte nattamat och for hem till Jonas. Var inte där alltför länge, de såg så trötta ut. 
Var hemma igen vid fyra tiden och somnade lite senare än det. 

Var lite halvvaken vid halv tio idag och vid tio tiden kom familjen in på mitt rum med presenter och sång. Det spelar ingen roll att jag fyller 21 år, presenter och sång på morgonen är viktigt :) 
Jag fick en cupcake bok, zumbaspel till Wii, nya underkläder, en liten keramik cupcake och halsband och armband som Maya hade gjort . 

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...