måndag 16 september 2019

Vecka 38

God morgon. 
Jag sitter i soffan med onda fötter och ser på nyaste vloggen till Cari Cakes. Har en del bilder att gå igenom efter helgen, vilket känns kul. Fotar så lite för tiden, men det händer inte så mycket som behövs fotas. Sen har jag en del filmer som behöver klippas ihop. Har massa klart från Japan, har bara inte kommit så långt att faktiskt klippa ihop dagarna (sen har jag inte tagit den i rätt ordning heller, för vem orkar sånt...). 

Ska försöka komma mig ut i stan till helgen, måste göra något intressant.
Här kommer lite mobilbilder från förra veckan. 

Vi är ute med Lucy varje dag. Hon kaxar med bilarna, fåglarna, hundarna och ignorerar ekorrarna (som är livrädda för henne). Hon skrämmer slag på grannens schäfer och äter massvis med gräs.

Tisdagen peppade jag för en ny spelpaket till Sims 4, realm of magic. Gick så där när jag försökte köpa och ladda ned det, men sen så. Spelar så mycket Sims nu. 

Här satt jag och Lucy länge, länge och tittade på fåglarna, var skeptisk mot grannbarnen och Lucy åt gräs.
  
Lördagen spionerade vi på en kråka. Gick väldigt bra fram tills det kom en till som satte sig i trädet bredvid oss och skvallrade. Då flög kråkan vi tittade på iväg. 

Lördagen gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra, jag blev med på en photowalk som ONA bags stod för. Hade det så kul (om vi bortser från den ena gamla mannen som var negativ till allt jag gjorde). Fick en hel del bra bilder, lägger upp massor på min instagram nordbychristina

 Försökte lägga fram söndagens kläder, något Sally tyckte var perfekta stället att sova på. Gullisen. 

Söndagen hade vi tänkt att gå långt längs Alnaelva, men vi kom oss inte alls långt. Nya skor + söm på strumpbyxor som skaver = hemska skavsår. Vi stannade på donken för att köpa glass och en onödigt varm äppelpaj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...