måndag 9 september 2019

Vecka 37

 God förmiddag. 
Jag har embraceat hösten ordentligt nu trots för att den knappt är här, börjat med strumpbyxor och stickade tröjor, grytor och snart te (som jag mest troligen kommer dricka kallt. Är typ aldrig kallt nog för varma drycker). 
Under veckan är det som vanligt jobb. Ska försöka komma mig ut i skogen lite och fota, har hittat tillbaka till systemkameran (men vi har våra dagar där inget blir bra) och vill passa på innan hösten är här på riktigt. 
Till helgen är det Oslo kulturnatt, det händer massa i Oslo som filmvisningar, museum som har nattöppet, observatorium som har omvisning och så. Lördagen är det en marknad jag ska försöka komma mig till, den är på Lindeberg gård. 

Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Måndagen var jag ute med denna här. Hon försökte fånga småfåglar och kaxade mot en schäfer. Tror inte hon förstår hennes egna storlek. 

En dag var det hemskt mycket väder. Det regnade fruktansvärt mycket. Duvorna gömde sig under en bro för komma undan regnet. 

 På jobbet är barnen besatta av att hitta nyckelpigor. Dom får namn, eller tja, det är ett och samma namn på alla, Billy. 

Fredagen var det Granittrock, så dit for vi med några vänner. De blåste och regnade, men vi hade det trevligt för det. 

 Vi var där för att se Turboneger, som var väldigt bra (om vi bortser från namnet och att deras fanklubb kallas för Turbo Jugend). 

Vi kom hem och jag såg ut som en dränkt katt.

Vaknade på lördagen med en katt på mig och jag var helt mos. Var så trött i kroppen och täppt i näsan. 

På lördaagskvällen blev det massa fyrverkerier efter sista konserten hos Granittrock som jag såg på från sovrumsfönstret.  


Söndagen var jag och Martin ute och gick. Ingen av oss hade varit på Salt marknaden, så vi gick för att titta runt. 
Det var en del matställen och barer där. Även världens största träbastu om man gillar sånt. 

Ett av dagens mål var Vippa, en mathall som ligger vid vippetengen. 

Vi beställde väldigt god marockansk mat, det var så himla mycket att man gott och väl kunde dela på min portion med en till. 

Det andra målet var det här, att se It chapter 2. 

Vi ville inte se filmen alltför sent, så det vi kunde välja var dyra supreme säten hos Ringen. Enda gången vi går dit är när vi har gratisbiljetter, men vi ville se filmen. Filmen var väldigt bra, riktigt myshemsk. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...