söndag 24 september 2023

Välkommen till vårat hus

 Nu är det snart ganska exakt sex månader sedan vi fick nycklarna till vårat hus. Huset som vi köpte en gång i maj 2021. På grund av orsaker blev huset lite försenat, men det gick fint. 

Trots för att jag inte skrivit här på ganska exakt två år, har jag ett väldigt väldokumenterat hem. Älskar verkligen vårat hus. 

DSC_5417
Här är vi, samma dag som vi fått nycklarna. Första dagen bestod av att köpa in målarfärg, penslar osv., för att påbörja målandet av två vardagsrum och ett sovrum. Vi fick hjälp av min familj med att måla, så vi var klara på en dag med målandet. 

Just nu ligger vi väldigt bra till när det kommer till att göra saker. Det mesta är på plats, vilket är skönt. De stora projekten är ute. Vi kommer att bygga platting på baksidan, pergola på takterrassen, bygga staket på framsidan. Inne är det egentligen bara hallen och tillhörande bod som behöver lite extra kärlek. Just nu är det bara saker där (även om det är sorterat och ordnat så fattas det hyllor). 

Men tänker att vi tar typ ett rum i taget. 
               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...