måndag 25 maj 2020

Vecka 22

Dags för  mina sista dagar som en tjugo-något. Till helgen blir jag 30 år, vilket känns märkligt. Känner mig inte så gammal egentligen, men det är väl vad man gör det till antar jag. 
Kommer jobba som vanligt till veckan, på fredag ska vi och se Dita von Teese och, förhoppningsvis, äta något ute, lördagen kommer några vänner på brunch, ska bli så kul. Söndagen får bli en vilodag, lär behövas. 

Här är lite bilder från förra veckan.

Vi var på utflykt till Elefantparken som hade fått vatten i fontänerna. Att försöka få 11 barn att inte bli alltför blöta var inte det lättaste, men vi hade det kul. 

Tisdagen hade jag ledigt, så kollade i några butiker i stan. Köpte lite extra inserts till min TN, akvarellpapper, fickor i plast och papp och extra snoddar. Vet inte Om snoddarna behövs egentligen, men kan säkert vara bra att ha. Köpte en pensel man kan fylla med vatten, har köpt akvarellfärg och börjat måla lite grann. 

Hade köpt en gigastor ferrero rocher från Havaristen (säljer mat/andra varor som snart går ut på datum/överskott/skadat). 

Sally har varit så mysig i det sista, ska vara i närheten och skrika på uppmärksamhet. 

Jag hade beställt ett par vikbara raybans, men de var alltför små, så skickade dem tillbaka och beställde ett par andra, dessa, som sitter perfekt. 

Vad gör du Sally?

Lördagen var det regn i luften, men Lucy ville ut ändå.

Hon tuggade mest gräs och luktade på träd. 

Söndagen sov Lucy på min fot, vilket var så gulligt, men så fort jag skulle ta bilden såg hon sin chans på uppmärksamhet och satte sig på min bröstkorg istället. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...