måndag 19 januari 2015

En promenad, discobowling och elsker

Lördagen var mitt första lediga med Martin på väldigt länge då jag jobbade helgen innan och stort sett varje kväll under 7 dagar, så det var väldigt skönt att kunna ta det med ro. 
Just för att vi var lediga ihop och det var fint väder ville jag göra mer än att bara sitta hemma och se på TV. Så vi startade dagen med att gå från oss till Grorud för att se på deras senter där. 

 Det går en bäck inte alltför långt undan oss som vi misstänkar leder till badvatten. 

 Min fina Martin. 

 Efter att vi var på Grorud tog vi t-banan till Carl Berners Plass och gick till stan. Vi besökte bland annat Lucky Eddy för att se på böcker och serietidningar. 

 Var alldeles strålande väder. 


 Vi tänkte äta frukost/lunch på Mathallen, men hittade ingenting spännande + det var hemskt mycket folk. 

 Så vi gick närmare centrum. Till Peoples för att vara exakt för att äta där.  Martins mat. 

 Och min mat. 

Efter att vi ätit gick vi förbi Designtorget i Byporten för att kolla in deras Stringhylla som dom har där. Vi har tänkt att köpa en sen och ville gärna se hur de ser ut IRL innan vi lägger massa pengar på en. 
Sen for vi hem och power napade lite innan vi skulle möta fler folk för discobowling och sen utgång. 

 Regnbågslampan var så himla fin. 

 Vi hade himla otur med våran bana, var massvis av problem med käglorna och så. Här ser man ett av problemer, nya käglor innan alla är borta, och efter ett kast fick man alla nya. 

 Vi gick sen till Elsker och hängde där tills klockan var närmare tre. Var så himla kul för jag träffade folk där som jag känner, vilket kändes kul men random. 

Så det var min lördag. Hoppas du hade en fin helg. 

14 kommentarer:

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...