Fortsätt till huvudinnehåll

Short hair, don't care

Sist jag klippte mig var januari 2014, då hela håret och inte bara luggen som jag fått klippa sjukt ofta för att den inte ska växa sig för lång. 

Så just nu luktar mitt hår syntetisk vattenmelon och är superlent. Det är så skönt att kunna röra på huvudet utan att en massa hår är i vägen. Måste sluta försöka spara ut håret då det aldrig blir bra... 
Frisören tyckte att jag hade massvis av hår, och att jag borde klippa mig oftare än en gång i året. I alla fall två gånger om året tyckte hon. Men sen så måste jag visst klippa håret helst var tredje vecka då håret växer som ogräs om jag vill hålla samma frisyr, annars var åttonde vecka. Vilket låter hemskt mycket om man jämför med mina +/- 52 veckor mellan klippen. 

 Det är graderat kortare bak i nacken för att skapa mer volym. 

 Är än så länge väldigt nöjd med håret, men det ska bli spännande då jag ska fixa håret och inte frisören.Kommentarer

 1. sv: tack så mycket :)

  så fin du är, och så fint hår :)

  SvaraRadera
 2. sv. Tack så himla mycket. :)
  Jag klipper inte mitt hår ofta heller, kan bra gå 2 år mellan gångerna.. Men sen så älskar jag att ha mitt hår långt och det växer som bara den!

  SvaraRadera
 3. Snyggt det blev! Du passar i det :D

  SvaraRadera
 4. Så fint hår du har!

  -Vill förresten passa på att tipsa dig om att jag just nu har en veckansblogg tävling OCH en frågestund (där alla som frågar något får en länkning i svarsinläget),båda finns länkade under min header!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …