onsdag 21 januari 2015

Short hair, don't care

Sist jag klippte mig var januari 2014, då hela håret och inte bara luggen som jag fått klippa sjukt ofta för att den inte ska växa sig för lång. 

Så just nu luktar mitt hår syntetisk vattenmelon och är superlent. Det är så skönt att kunna röra på huvudet utan att en massa hår är i vägen. Måste sluta försöka spara ut håret då det aldrig blir bra... 
Frisören tyckte att jag hade massvis av hår, och att jag borde klippa mig oftare än en gång i året. I alla fall två gånger om året tyckte hon. Men sen så måste jag visst klippa håret helst var tredje vecka då håret växer som ogräs om jag vill hålla samma frisyr, annars var åttonde vecka. Vilket låter hemskt mycket om man jämför med mina +/- 52 veckor mellan klippen. 

 Det är graderat kortare bak i nacken för att skapa mer volym. 

 Är än så länge väldigt nöjd med håret, men det ska bli spännande då jag ska fixa håret och inte frisören.10 kommentarer:

 1. sv: tack så mycket :)

  så fin du är, och så fint hår :)

  SvaraRadera
 2. sv. Tack så himla mycket. :)
  Jag klipper inte mitt hår ofta heller, kan bra gå 2 år mellan gångerna.. Men sen så älskar jag att ha mitt hår långt och det växer som bara den!

  SvaraRadera
 3. Snyggt det blev! Du passar i det :D

  SvaraRadera
 4. Så fint hår du har!

  -Vill förresten passa på att tipsa dig om att jag just nu har en veckansblogg tävling OCH en frågestund (där alla som frågar något får en länkning i svarsinläget),båda finns länkade under min header!

  SvaraRadera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...