Fortsätt till huvudinnehåll

Vårens doft

Jag har ända sedan 2003 haft varenda sommardoft som Escada har släppt. Än så länge är det Rockin Rio som är favoriten, men årets doft, Born in Paradise, är en klar tvåa. Luktar otroligt gott. 


Kommentarer

 1. Har aldrig testat de där faktiskt :)

  sv: Nej men precis, folk överdriver så mycket omkring alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sv; låter super mysigt! :)

   Älskar escada parfymerna! :)

   Radera
 2. Kan tänka mig att den luktar riktigt gott!

  svar: Vad ska du göra i stockholm? kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla deras sommarparfymer gör det :)
   Sv: Ska på konsert med en kompis från Sverige och bara turista lite grann :)

   Radera
 3. Hade en "summer heat" men den är tyvärr slut! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorgen när deras parfymer tar slut. Är så synd att de bara säljs en stund...

   Radera
 4. Åh lägtar efter att testa den!! ^^ kram <3

  SvaraRadera
 5. Åh den luktar så sjukligt gott :')

  sv* Åh ja faktiskt! :D
  Haha det är första gången jag kollar, så kollar inte "om" :D Men snart så är jag klar med säsong 2 också ^^ hihi

  SvaraRadera
 6. Själv har jag aldrig varit stolt ägare till en sånn, men önskar mig en sånn! :D Måste ta en kik på den där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde du bli :) Får ofta höra att jag luktar gott när jag bär en av deras parfymer :)

   Radera
 7. Den här jag inte testat, men escada brukar göra god och lite fruktigt söta parfymer, det gillar jag :D

  sv: Ja, eller hur, om man verkligen vill se likheterna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa den :) Du blir inte besviken :)

   Radera
 8. åh den verkar dofta gott :D

  SvaraRadera
 9. Har faktiskt aldrig testat deras parfymer, kanske man skulle göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde du göra :) Sen så är deras flaskor väldigt fina :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…