Fortsätt till huvudinnehåll

Stockholm dag 2

 På lördagen när viv vaknande var det bättre väder. 

 Vi gjorde oss klara för en dag på stan. 
Fick aldrig fönat klart mitt hår då hotellets hårtork brände bort en  bit av mitt hår. Måste ha varit defekt, för även på 1:a steget blev den hemskt, hemskt varm.

 Massa fint i skyltfönsterna. 

 En kyrka som liknande massa på landskyrkan i Skellekfteå. 

 Solen sken och det var varmt och härligt. 


 Besökte bland annat Beyond Retro men hittade inget speciellt. 

När hungern blev förstår blev det frykost/lunch/middag på Muffin Bakery. Himla gott. 

 Körde på alla hjärtans dag-klädseln fast med svarta strumpbyxor.

 Åt en spenat och fetaost paj och en strawberry cheesecake muffins. 


 Sen så fick jag besöka fina NK. 


 Himla fin lampa.  En glad jag med mina shoppingpåsar. 


 På kvällen var det dags för ett ombyte och påfyllning av sminket. 

 Vi skulle och se bandet 30 Seconds to Mars, vilket blev andra gången vi skulle se dem. Första gången var Readings Festival 2011 (därav mitt t-shirt val). 

 Jenna hade fixat sina naglar kvällen till ära.  Twin Atlantic var förbandet. 

 Enorma ballonger <3


Noomi Rapace satt backstage och blev uppbjuden på scenen. Publiken fick välja en fras som Jared Leto skulle säga på svenska. Det fick bli Vill du ligga. Tror inte det var någon som svarade nej. 

Kommentarer

  1. låter trevligt! Härligt med bra väder :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade det jättetrevligt :) Vårväder är ju det bästa :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …