Fortsätt till huvudinnehåll

Stockholm dag 2

 På lördagen när viv vaknande var det bättre väder. 

 Vi gjorde oss klara för en dag på stan. 
Fick aldrig fönat klart mitt hår då hotellets hårtork brände bort en  bit av mitt hår. Måste ha varit defekt, för även på 1:a steget blev den hemskt, hemskt varm.

 Massa fint i skyltfönsterna. 

 En kyrka som liknande massa på landskyrkan i Skellekfteå. 

 Solen sken och det var varmt och härligt. 


 Besökte bland annat Beyond Retro men hittade inget speciellt. 

När hungern blev förstår blev det frykost/lunch/middag på Muffin Bakery. Himla gott. 

 Körde på alla hjärtans dag-klädseln fast med svarta strumpbyxor.

 Åt en spenat och fetaost paj och en strawberry cheesecake muffins. 


 Sen så fick jag besöka fina NK. 


 Himla fin lampa.  En glad jag med mina shoppingpåsar. 


 På kvällen var det dags för ett ombyte och påfyllning av sminket. 

 Vi skulle och se bandet 30 Seconds to Mars, vilket blev andra gången vi skulle se dem. Första gången var Readings Festival 2011 (därav mitt t-shirt val). 

 Jenna hade fixat sina naglar kvällen till ära.  Twin Atlantic var förbandet. 

 Enorma ballonger <3


Noomi Rapace satt backstage och blev uppbjuden på scenen. Publiken fick välja en fras som Jared Leto skulle säga på svenska. Det fick bli Vill du ligga. Tror inte det var någon som svarade nej. 

Kommentarer

  1. låter trevligt! Härligt med bra väder :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade det jättetrevligt :) Vårväder är ju det bästa :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…