Fortsätt till huvudinnehåll

augsuti - september - oktober 2013

Augsuti 

Jag och Martin hängde i Frognerparken en dag och pratade om framtiden och så. Är så viktigt att ha gemensamma mål och så. 

Jag fick en försenad födelsedagspresent av min syster. 

Spelade kubb med mina systrar och Martin. Var längesen det gick så dåligt för mitt lag  i kubb.

Åt en jättegod choklad och jordnötspaj i Mathallen. 

Söndagsspelning på Tilt. Slog en hel del personliga rekord den här dagen i olika flipperspel. 

Bästa köpet på länge. Urhärliga att promenera i flera timmar med utan att bli trött i fötterna. 

När sista helgen i augusti närmade sig fick jag lite jättemycket Readings festival längtan. 

Kollade igenom gamla bilder och deppade lite grann. 

September

For till Tusenfryd med familjen. 

Firade två år med sambon med middag på Tullins cafe. 

Vi for på Høstsabbat.
Jag första dagen.

Vi andra dagen. 


Som vuxna kan man bestämma själv om man ska ha cheesecake till frukost eller inte. 

Ett av växthusen i Botanisk hage hade massa fina köttätande växter och liknande. 

Sen kom hösten. 

Oktober

Martin, jag och våran väninna Bao var ute på långpromenad och hamnade bland annat på Blå.

Såhär såg jag ut en biodejt med Martin. 

jag, två väninnor och våra sambos for ut en kväll och dansade. Trots helt annan musik än det jag brukar festa till hade jag det himla trevligt. 

Jag följde med Martin och några av hans arbetskompisar på ett stand up show på Latter. Otroligt kul. 

Jag och väninna + hennes sambo hängde i Botanisk hage ett par timmar och fotograferade. 

På pappas dödsdag besökte jag Marc by Marc Jacobs butiken i Oslo för första gången. 

Jag + en del annat folk for till Mir för att gå på konsert. 

Jag och en väninna + hennes vän for till en väldigt mysig resturang och åt otroligt god mat. 

Årets mest osäkra leende går till mig... Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …