Fortsätt till huvudinnehåll

6. En bild på någon du älskar.

Så som jag älskar min Martin, har jag aldrig älskat någon förut. En mer underbar och fin man får man leta länge efter. Jag har det så otroligt fint och roligt med han om det så är en promenad i Oslo eller London, om vi besöker nya städer och platser, om vi är ute och festar eller hoppar i takt med musik på en festival. 

Jag har aldrig mött en person som kompletterar mig så otroligt bra. När jag är med Martin känner jag mig som en bättre person. Med Martin känner jag en annan typ av ro och lycka jag inte har känt med andra. Känner mig väldigt bekväm och behaglig med han och tilliten jag har till han går inte att beskriva. 

Älskar han så otroligt mycket.Kommentarer

 1. Men vad underbart det låter! Så fina ni är :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bättre än det låter till och med :) Han är verkligen helt underbar.

   Radera
 2. Svar
  1. Han blir bra allt fin på bild, mannen min :)

   Radera
 3. Fina bilder :)

  - Tack så mycket! :D

  SvaraRadera
 4. Härligt med kärlek!

  Aaah, men nu ser jag ju att det står att du är från Skellefteå, hade bara sett Oslo tidigare. Då förstår jag att du varit i Umeå några gånger :) Jag har inte varit så mkt just i Skellefteå, besökt trästock nångång. Men jag har en stuga i Munkviken (Lövånger) så där har jag hängt många somrar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kärlek är ju alldeles underbart :)

   Sv: Skellefteå är ju inte direkt den mest spännande staden att besöka kan jag tycka. Jag är knappt på besök sen jag flyttade till Oslo, men försöker iaf komma mig dit en gång om året.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …