onsdag 3 juli 2013

Green Day, All Time Low och Kaisers Chiefs

I söndags var det dags för min fjärde Green Day konsert, och andra gången jag såg All Time Low och Kaisers Chiefs. 
Jag for dit med min familj + lite extra folk. Hade en himla trevlig kväll. 

Det blir en stor bildbomb idag med inte så mycket text. 
9 kommentarer:

  1. sv: åh vad härligt det låter! ni kommer ha det awesome! tack! allt bra?

    Sorry för sent svar, kommer ev. inte kunna svara på ditt svar sen men kolla in bloggen! jag kommer försöka uppdatera så gott det går från landet! Ha en riktig skön sommar! :)

    SvaraRadera
  2. Det verkar ju ha varit väldigt lyckat!

    Angående att tatuera in min fästmans namn så skulle jag kunna göra det för att jag hela dagen varje dag tänker "tänk om..." och det kväver mig. Tänk om jag blir påkörd av en bil, bäst att stanna inne. Tänk om jag får magsjuka när jag är på ICA, så himla hemskt och pinsamt, bäst att inte gå och handla. Och sedan Erik sa att han ville tatuera in mitt namn så har jag tänkt "men tänk om vi gör slut..". Så i ren trots och total kärlek skulle jag kunna tatuera hans namn. För jag tänker inte tänka "tänk om...". Så min anledning till varför jag skulle tatuera hans namn är lite mer invecklad än en kärleksförklaring ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var det :)

      Sv: Man ska aldrig tänka tänk om. Jag gör det ibland om min sambo, och då blir jag så stressad. Att han ska bli påkörd påväg till/från jobbet eller liknande. Men risken för det är inte stor så tanken är helt onödig.
      Det är därför jag inte vill ha hans namn, men något jag förknippar med han. Ifall det blir slut har jag ändå ett minne av han, för han är väldigt viktig för mig och vi har varit genom en del.

      Radera
  3. Ser riktigt kul ut fina foto.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade det riktigt kul. Tackar :)

      Radera
  4. Aningen avis mpåste jag säga!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det borde du vara. En helt utmärkt kväll.

      Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...