Fortsätt till huvudinnehåll

Green Day, All Time Low och Kaisers Chiefs

I söndags var det dags för min fjärde Green Day konsert, och andra gången jag såg All Time Low och Kaisers Chiefs. 
Jag for dit med min familj + lite extra folk. Hade en himla trevlig kväll. 

Det blir en stor bildbomb idag med inte så mycket text. 
Kommentarer

 1. sv: åh vad härligt det låter! ni kommer ha det awesome! tack! allt bra?

  Sorry för sent svar, kommer ev. inte kunna svara på ditt svar sen men kolla in bloggen! jag kommer försöka uppdatera så gott det går från landet! Ha en riktig skön sommar! :)

  SvaraRadera
 2. Det verkar ju ha varit väldigt lyckat!

  Angående att tatuera in min fästmans namn så skulle jag kunna göra det för att jag hela dagen varje dag tänker "tänk om..." och det kväver mig. Tänk om jag blir påkörd av en bil, bäst att stanna inne. Tänk om jag får magsjuka när jag är på ICA, så himla hemskt och pinsamt, bäst att inte gå och handla. Och sedan Erik sa att han ville tatuera in mitt namn så har jag tänkt "men tänk om vi gör slut..". Så i ren trots och total kärlek skulle jag kunna tatuera hans namn. För jag tänker inte tänka "tänk om...". Så min anledning till varför jag skulle tatuera hans namn är lite mer invecklad än en kärleksförklaring ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det :)

   Sv: Man ska aldrig tänka tänk om. Jag gör det ibland om min sambo, och då blir jag så stressad. Att han ska bli påkörd påväg till/från jobbet eller liknande. Men risken för det är inte stor så tanken är helt onödig.
   Det är därför jag inte vill ha hans namn, men något jag förknippar med han. Ifall det blir slut har jag ändå ett minne av han, för han är väldigt viktig för mig och vi har varit genom en del.

   Radera
 3. Ser riktigt kul ut fina foto.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade det riktigt kul. Tackar :)

   Radera
 4. Aningen avis mpåste jag säga!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde du vara. En helt utmärkt kväll.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …