Fortsätt till huvudinnehåll

Desucon 8

I lördags var det dags för Desucon 8 som iår var i Lillestrøm. 
Det blev ingen kostym för mig iår, var upptagen med att sy sambons, men nu har jag ett år på mig att göra något riktigt bra (med start på kroppen. Hej superhjältinne om ett år). 
Så här såg Desucon 7 ut dag 1 och dag 2
Här har vi Desucon 6 dag 1 och dag 2.


Om det är någon som vill andvända en av mina bilder är det viktigt att ni länkar tillbaka hit till min blogg. 

 Här har vi mig den dagen. Hade på mig en ny kjol från Asos. Hur underbar som helst. 

 Vi tog bussen till Lillestrøm och det tog hemskt, hemskt lång tid.

 Sen så var det äntligen dags att se på alla fina kostymerna. 

 Martin köpte sig en handsydd anka i Ghost Busters-tyg. Maya visste inte vad GB var, då suckade damerna som sålde djuren. 

 Ett urval av deras djur. 


 Jenna och jag. 
 Min gulliga syster. 

 Jag köpte en gulligt djur till mig och Maya, som Maya fick bära omkring på. Nöjdaste tio-åringen där. 


 Erica med familj En tyska och en finsk cosplayare som berätte hur cosplay är i resten av världen. 


 Alltså hur underbart söt som helst. 

Här har min Martin i sin Young Justice Green Arrow kostym. 

 När vi kom fram till att det var dags att komma sig hem regnade det som bara den. Vissa hade turen och hade på sig gummistövlar... 


Kommentarer

 1. Oh my goodness! This event looks sooooooo fun! Love all the costumes people wore :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It is really fun. So many good and welldone costumes :)

   Radera
 2. Häftiga Bilder :3 Var det kul på Desu~con?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar :) Det var det. Vars så otroligt kul att det var många fler cosplayare än tidigare, och fler än bara massa Naruto-kostymer tack och lov.

   Radera
 3. Så många fina kostymer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Mestadelen är hemmagjorda, vilket gör det mer imponerande :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …