onsdag 24 augusti 2011

Boy you got my heartbeat runnin' away

Den senaste tiden har jag varit upptagen med att peppa inför fredagen. På fredag börjar helgen massa trevligheter. Först blir det att stiga upp före fan själv för att ta tåget till flygplatsen och sedan flyget vidare till London. Kommer inte spendera helgen där, utan i en stad lite utanför som heter Reading. Där ska jag med Jenna och Martin gå på festival. Det kommer bli himlans fint. Bara på fredagen blir det att se 7 band. Turligt nog spelar de på samma scen och dessutom efter varandra. Jag kommer då stå vid samma scen från 14.00-23.30 (minus en eller annan toa/dricka/äta pause). Jag kommer vara det närmsta man kan komma en zombie utan att vara en på lördagen. 
Måndagen går inte vårat flyg förrän åtta ish på kvällen så hela den dagen kommer spenderas i London och massvis av shopping. 

Kommer nog slänga upp något inlägg under helgen, om det inte blir alltför dåligt väder, då får sådant vänta tills lite senare nästa vecka. Kommer självklart ha med mig kameror (kompakt digital, mobil och fyra st engångskameror). Får se hur mycket som blir bloggvänligt höhöhö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...