måndag 6 november 2023

Vecka 45

 Och vipps var vi i november. Märker verkligen hur tide bara flyger i väg. Vi håller på att planerar alla julens festligheter, vilket är kul. Men märker också hur kort tid som är kvar av det här året. Tack och lov inte ens lite grann lika fruktansvärt år som 2022 (men det ska mycket till för att något år ska bli lika dåligt privat som förra året). 

Den här veckan är det inga stora planer mer än ledigt på torsdag. Måste förbi svenska ambassaden i Oslo och hämta ut mitt pass, så det blir bra. I helgen ska Martin jobba, så ska vara ensam hela helgen, vilket blir skönt. Kommer nog inte göra alltför mycket, men har en hel del filmer som behöver redigeras, så ska komma mig igenom dem. 


Här är bilder från förra veckan. 

Måndag var en snökaos dag. Var massor av folk som inte hade fixat vinterdäck än, så det var långa köer och en hel del olyckor. 

Efter jobbet for vi förbi Maxbo för att köpa en del saker vi behöver till huset när det kommer till snön. Som första gångs husägare märker man verkligen hur mycket som fattas när man kommer i olika årstider. 
Efter Maxbo for vi till Plantasjen. Behövde lite skydd till min rosbuske och lite andra småsaker. 
Vi for från mitt jobb 14.45 och var hemma efter kl. 18. Det skulle i vanliga fall ha tagit oss 1,5 timme hela turen, men på grund av snön tog det timmar. 


Fick ordnat med rosorna (har också satt upp stödpinne) och satt fram en liten gran som vi också hade köpt hos Plantasjen.

Var en hel del snö när vi kom hem.....

Tisdagen var väldigt julig och stämningsfull. 


Den monokroma naturen med enstaka inslag av gult fick det att kännas som om jag var med i Sin City filmen. 

Onsdagen var också julig. 


Dekorerade ytterdörren med en vintrig krans. Är så himla peppad på att dekorera huset inför julen. 

På väg hem på fredagen gick jag förbi en barnehage som har den här glasgrejen stående på lekplatsen.

Lördagen hade vi besök av vänner. Pratade, spelade brädspel och åt pizza. Var en väldigt trevlig kväll. 

Söndagen tog jag det bara lugnt, spelade lite pc-spel och städade.

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...