måndag 16 oktober 2023

Vecka 42

 Herremin. Sitter på måndagskvällen och skriver det här inlägget. I vanliga fall skriver jag dessa inlägg på söndagen, men men. 

Jag har haft en ordentlig långhelg. Tog ledigt i fredags och idag. Fredagen mest bara för att, idag för att jag skulle till Sverige och ordna nytt pass. Hatar att det är så krångligt att ordna efter att ambassaden slutade utföra pass och id-kort (som var krångligt nog). Nåväl, nu är det ute av världen och nu måste jag bara vänta ett par veckor innan jag kan hämta ut det nya passet. 

Den här veckan händer det inte alltför mycket, förutom helgen. Vi ska på besök av en kompis som ska sova över och på lördag ska vi till Tusenfryd. Har inte varit där på två år, så ska bli himla kul. Söndagen ska vi mest troligen äntligen ta tag i garderoben i hallen och montera upp ett hyllsystem (vi tänkte först Elfa, men kom fram till att Ikeas Boaxel ser typ exakt likadant ut, men billigare). 

Lite bilder från förra veckan. 

Solnedgångarna hos oss är magiska. Vi har sol från den står upp tills den går ned, vilket är fint. 

Min Minerva rosbuske har börjat blomma som bara den. Är lite tråkigt bara att varje ros är utslagen i ett par dagar innan den vissnar...

Grillade marshmallows med jobbet. 

En ovanlig morgon skulle jag ta bussen när jag hade tidigvakt (oftast kör Martin mig till jobbet när han också har tidigvakt med mig). Av någon märklig anledning var det inte en enda gatlykta som var tänd längs våran sida av åsen. Det var verkligen helt bäcksvart förutom lamporna till alla hus. Fick fint lyssna på något annat än Creepypodden då jag är livrädd för mörkret som det är. 


Det positiva var att jag kunde se massor av stjärnor. 


Och månen var låg och gullig. 

Sally på fredagsmorgonen. 


Lucy mitt hjärtegull.



Passade på att mysa massor när jag var hemma och ledig. 

Lördagen skulle jag till stan för att gå på loppis. Tog en bild för att se hur outfiten var, tyckte den var för beige så bytte klänning. 


Har köpt nytt smink (vilket inte är ofta jag gör, har använt samma märke på alla produkter i flera år nu). Men testar ut Lumenes CC cream och en flytande blush. Väldigt förnöjd än så länge. 

Köpte med mig cupcakes från Soulcake. Var väldigt gott. 

Hoppas du har en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...