måndag 28 september 2020

Vecka 40

 Gudar vad tiden går fort. Har hamnat i någon form för önskan om förändring, vilket märks med tanke på hur många bostäder jag skickar till Martin och nya möbler jag ser på. Har rensat i garderoben och tagit fram mina höst och vinter klänningar och sorterat, donerat och packat undan mina sommarklänningar. Är också sugen på att färga om håret, kanske mer rött, men vi får se. Märker att håret behöver vila från att blekas och färgas. Mina toppar är hemskt torra. 

Har inga större planer i veckan, hoppas jag ska kunna gå ut och fota hösten lite grann. Under helgen hade vi hemskt blåsigt väder, vilket gjorde att alla fina blad som ändrat färg numer är på backen. Hösten är kort som den är, behöver inte göra den ännu kortare och mörkare. 

Vi går omkring med dessa på våra näsor på jobbet och leker troll. Vi har också tävlingar om vem som kan få flest på sin näsa.

En morgon var riktigt fin, men kall.

Disney+ har släppts så ser på massa nytt och gammalt. 

Med det finaste sällskapet givetvis.

Det blir bara mer och mer orange, gult, rött ute nu.

Fick hem en till ita bag, den här gången i formen av en vattenmelon.

Fyllde på den med pins med en gång. Citronen och vattenmelon rosetten följde med väskan. 

Fredagen hade vi planeringsdag, så då kan man se lite extra fin ut. Föredrar att ha på mig kläder som tåler att jag leker med barnen. 

Sally tycker att mina blommor är riktigt goda.


Sally är så fin <3

Det här trädet blir alltid så himla fint på hösten. 


En regnig dag gick jag till botaniska trädgården med jobbet.


I fredags var jag på ett möte på Grönland, så tog tbanan därifrån hem. Bussarna är fortfarande i strejk, så tbanan är hemskt full.


Lördagen hade vi supermys, alla hade sovit dåligt (katterna sov med oss, under täckena för att få värme) pga att det blåste jävel ute. Fick stänga fönstret för att få bort något att blåsten och ljudet, men hjälpte inte helt.

Packade in Lucy i filten och lekte baby Lucy. Hon var inte road och ville inte vara med. 


Söndagen blåste det inte lika mycket, så jag och Martin gick en tur runt på Grorud. Köpte med oss lite sushi hem där vi fortsatte våran Pirates of the Caribbean maraton. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...