Fortsätt till huvudinnehåll

Designers Saturday

I söndags mötte jag Bao för att gå på Designers Saturday . På lördagen var det massa show-rooms till diverse inredningsmärken som hade utställning för butiker och så vidare, och på söndagen kunde vem som helst gå och se på höstens trender. 


 Jag hade på mig en ny klänning från New Look som jag köpte när vi var i England. 

 Solen sken och vädret var vackert. Jag var lite tidig ute så jag myste i solen. 

 Vid ingången till Östbanehallen är det alltid en utställning av någon form. 

 Så var det dags att börja se på möbler.

 Det var en hel del att se på, vilket var väldigt kul. Det mesta ligger nog utanför det jag är villig att betala, men det går ju fint att bara se på.

 Vi besökte Hay och såg på väldigt fina möbler. Gillade verkligen dessa fåtöljer. Väldigt fina. 


 Hittade den finaste vaggan. Verkligen något jag skulle kunna tänka mig om den dagen väl kommer. 


 Dessa koppar var så himla gulliga.

 Vi gick sen vidare mot Blå för att se vidare där. Är otroligt mycket vatten i Akerselva efter regnovädret vi hade förra veckan. 


 Den här sängen var väldigt fin. Under sängen är det lådor som går att dra ut och i sängborden är det en lucka för att gömma sladdar. 

 Vi gick förbi Ingensteds där det brukar vara marknad, men idag var det inte inne i lokalen bara utanför. Men det går ju fint att se för det. 

Vi kollade också på fina stolar med en fin vägg. 

 Det brukar sällan vara så här mycket vatten, vilket var lite spännande. 

 På Youngstorget var det en rymdutställning som vi gick förbi. 

 Det var inte så spännande, så vi tog bara ett par bilder och sen gick vi.


 Jag skulle sen hem till mamma på middag och hängde utanför där de bor och väntade på att de skulle komma hem. 

 Jag har så korta ben/ bänken var så hög att jag kunde vifta på benen.

Efter maten spelade vi Bezzerwizzer familj och jag och Martin vann, vilket var himla kul. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …