fredag 6 februari 2015

I lördags

I lördags fick jag sova lite för länge. Är längesen jag kunde sova i 12 timmar utan att ha något att stressa till. Men det gjorde även att jag var helt förvirrad och allmänt lost en stund, vilket var mindre kul. Hade ju trots allt tänkt göra något mer med dagen än bara gå omkring hemma.

 När Martin skulle till jobbet tog jag t-banan med han in till stan och hoppade av på Majorstuen för att gå längs Bogstadveien och se i butiker. 

 Gick förbi Monki och fick med mig lite nytt hem. Kom på i provhytten att idag var ju en dag jag skulle ha på mig kjol för jag visste att jag skulle prova denna här. Men det gick ju bra ändå.

 Provade även denna här oversized skjortklänningen som jag förälskade mig på Monkis Instagramkonto. Har en förkärlek till blåa klänningar och prickar, så den var ju bara perfekt. Men, jag måste ha bälte till annars försvinner jag i den och blir bara en stor blob. 

 Gick förbi slottet och tittade på en massa folk. Hade en del tid kvar innan jag skulle möta min syster och folk från hennes kollektiv för att äta middag. 

 Hängde länge, länge på Oslo City och såg på folk. Kom på att den här helgen var en dum helg att vara där på då det var löningshelg och folk överallt. 

 Vi skulle äta på T.G.I. Fridays, vilket var en första gång för mig. Har varit här en gång tidigare, men då delade jag på en förrätt med personen jag var där med, så det räknades inte. 

 De flesta av oss provade den nya burgaren Italian Stackhouse Burger med bland annat mozzarella pinnar på. Den var helt smaklös måste jag ju säga, vilket var lite synd. Men det var verkligen ingen smak på något av de oavsett hur mycket jag själv kryddade. Sen hittade jag ett hår i maten, så jag fick en ny burgare och en del rabatt på maten. Finns massvis av bättre ställen att äta en god burgare på, och speciellt till den prisen, här i Oslo. Men sällskapet var då trevligt. 

 Efter maten for vi hem till dem och spelade Cards Against Humanity och hade det allmänt trevligt innan det var dags för mig att ta mig hem och sova lite grann. 

44 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det var ju det, även om det blev lite väl länge.

      Radera
  2. Vilka härliga bilder, ser mysigt ut :) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Det var väldigt mysigt :) Kram

      Radera
  3. så tråkigt att burgaren inte motsvarade dina förväntningar.... Ser ju himla god ut iaf! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var verkligen supertråkigt. Man förväntar sig ju en smaksupplevelse för den prisen, men samtidigt så var det Fridays... Den såg god ut ja :)

      Radera
  4. Haha, man kan vara redigt förvirrad efter många timmars sömn - men måste ha varit härligt att få sova ut också?! :) Vilka fina kläder du fick tag på :3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och speciellt när man vant sig vid 4-5 timmars sömn/natt. Jo det var ju det :) Tack :) Är väldigt nöjd med dem :)

      Radera
  5. Så fin tröjan var!
    Svar: åh tack :)

    SvaraRadera
  6. åh så roligt och mysigt :)

    Sv: Tack snälla ♡

    SvaraRadera
  7. Åh jaa, när man sover för länge känner man sig helt förstörd typ, ahah!

    SvaraRadera
  8. Vad hungrig jag blev nu när jag såg den burgaren...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha :) Gör din egen, för den här smakade som sagt ingenting spännande.

      Radera
  9. Härliga bilder :) jättefin klänning!

    SvaraRadera
  10. Svar
    1. Det är det säkert så länge man slipper hår i maten och mat som inte har smak. Sällskapet var då trevligt.

      Radera
  11. Skönt att få sova ut lite men du hann med en del ändå :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det var det :) Hade jag inte hunnit med mycket hade jag blivit lite sur då jag planerat en del den dagen :)

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...