torsdag 27 november 2014

TBT Amsterdam 2013

Maj 2013 for jag och Martin på en weekend resa till Amsterdam. Jag hade det väldigt fint där, otroligt fin stad med massa att se och göra. 
Det blev en hel del shopping vid 9 straatjes. Finns många fina butiker i det området. Amsterdam har massa second hand och vintage butiker för den som intresserar sig för det. Finns även fina köpcenter med märkesvaror. Och vanliga affärer som Primark, H&M, Zara osv. 
Amsterdam har även ett fint zoo, Artis, som är kul att gå igenom. Bara kom ihåg att storkarna bygger bon under våren så du inte får en stock i huvudet (vi var nära). 
Vi gjorde även ett besök i Heineken för att se hur de gör sin öl och så. Martin var väldigt nöjd. 

Amsterdam har mycket mer att bjuda på än coffee shops och red light district. Är du ute på barer eller pubar har med kontanter. Vi upplevde ofta att de inte tog kort. 

6 kommentarer:

 1. Så roligt att ha besökt Amsterdam, härligt collage också! :)

  sv. Jag är också väldigt osäker där..! Jag frågade faktiskt inte om lov, men såg till att bara fota produkter och inte få med ansikten på bilderna - ska man hårdra det så behöver man inte be om lov att fota på allmänna platser enligt lag. x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amsterdam är så himla fin stad :) Tack :)

   Radera
 2. Jämt så fina bilder!! :) Älskar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tusen tack :) Tycker att det visuella i en blogg är viktigt :)

   Radera
 3. Oj som ni har rest, roligt!

  SvaraRadera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...