söndag 23 december 2007

Dagen innan julafton

Så, nu har vi äntligen kommit till den delen av året dom flesta längtar till, julafton. Nog för att det är imorgon, mne ändå. Jag längtar verkligen tills man får öppna alla paketen osv. Ska även bli kul att se kalle anka :)
Förmiddagen ska jag vara hos pappa i Fällfors och fira jul med släkten och sedan där vid två tiden ska jag till mamma och fira jul. Längtar verkligen.
Bloggandet har varit lite trögt dom senaste dagarna pga att jag har varit i fällfors. Dels för att vi inte har nå internet där och dels för att vi inte har en dator. Kan vara mest det sista.
Även fast julafton är imorgon har jag fått öppna ett par paket i förväg. Utav älsklingen fick jag en Hello Kitty klocka, av hans mamma en choklad ask, av hans syster ett par örhängen och av pappa fick jag biljetterna till Nightwish och ett par vita D&G solglasögon.
Snart är det nyårs afton och då ska vi fira in ett nytt år. Undrar hur mitt 2008 kommer att se ut... Jag vet att det kommer att bli en massa resor med klassen under vårterminen, och sen så ska jag fylla 18 ;) och hinna gå ut tvåan :) Under sommaren blir det nog att jobba och sedan på hösten börjar man trean och det blir fler resor med klassen. Föhoppningsvis kommer jag att fortsätta att blogga om ett år. Men man vet ju aldrig.


Solisarna från pappa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...