måndag 15 januari 2024

Vecka 3

 God morgon. Hoppas du har en fin start på veckan. 

Denna här veckan ska jag på fest med jobbet, för att starta det nya året, så det blir kul. Och på lördag ska jag och Martin äntligen på min julklapp. Vi ska ut och äta middag och medans vi äter ska vi lösa ett mord. Ska bli så himla spännande och jag är så sjukt peppad. 

Annars går livet och det nya året vidare. Tycker oftast att de två första veckorna på det nya året är så försiktiga, man är lite förvirrad över vilket år och dag det är, och många ska ändra sig. 

Nå väl. Här kommer i vanlig ordning bilder från förra veckan. Vi tar det från söndag till måndag. 

Vi fick besök av Martins bror med familj, så tog på mig ordentliga kläder. Det har varit så himla kallt så länge nu, så har mest kört på leggings istället för strumpbyxor.

Martin hade fixat våfflor. 

Håret börjar bli så hemskt långt. Vill inte klippa det kort helt än, så jag försöker mig på olika sätt att styla. Söndagen hade jag fönat håret, sen plattat, försökt locka luggen lite och tagit på mig ett hårband. 

Lördagen hämtade vi mer ved hos en riktigt dryg person. Han trodde inte att vi skulle få plats med veden i våran bil ("Ska ni ha så många säckar med ved får ni hämta en annan bil. Det kommer aldrig få plats"). Vi fick plats med 2 till säckar utöver det vi beställt. 

Syns lite dåligt, men hela huset och kransen var täckt med ett tjockt lager av frost.

Det har varit magiska solnedgångar i veckan.

Välkommen till en fruktansvärd kall måndag. Vi hade planleggningsdag på jobbet, så skulle och höra om ett forskningsprojekt vi varit med på och vägen vidare. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...